EnglishRussianUkrainian

Recent Activity

As we have mentioned earlier, we have prepared a container with medical supplies to Ukraine worth more than one million dollars. Although the schedule shifted a few days, as we waited for special permission in connection with the coronavirus COVID-19, we received permission and the container was loaded on Friday April 17. As it is now on the way to Ukraine, we ask you to continue to pray that everything arrives safely. For God to help our brothers, sisters and other volunteers and give them wisdom to distribute the supplies to clinics, hospitals, hospices, etc. And with the help of the church, to help vulnerable people, the individually sick, and the elderly.

Как мы уже упоминали ранее, мы подготовили контейнер с медицинскими товарами в Украину на сумму более миллиона долларов. Несмотря на то, что график сдвинулся на несколько дней, так как мы ждали специального разрешения в связи с коронавирусом КОВИД-19, мы получили разрешение, и в пятницу 17 апреля контейнер был погружен. Так как он сейчас находится на пути в Украину, мы просим вас продолжать молиться о том, чтобы все прибыло в целости и сохранности. Чтобы Бог помог нашим братьям, сестрам и другим волонтерам и дал им мудрость раздать материалы в клиники, больницы, хосписы и т.д. И с помощью Церкви помогать уязвимым людям, индивидуально больным и престарелым.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Together we were able to accomplish what seemed impossible. There's a lot to be said about that... Your prayer and material support are part of our joint success. I sincerely thank all the participants. Thank you for the help! Many lives were saved in Ukraine and Belarus. Many people were positively impacted through our work with you.
Вместе мы смогли добиться того, что казалось невозможным. Об этом можно многое сказать... Ваша молитва и материальная поддержка - часть нашего общего успеха. Я искренне благодарю всех участников. Спасибо за помощь! Много жизней было спасено в Украине и Беларуси. На многих людей положительно повлияла наша работа с вами.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Emmanuel Mercy Mission

Emmanuel Mercy Mission's cover photo ... See MoreSee Less

View on Facebook

Доставка гуманитарной помощи в Районную больницу Веселого, дом престарелых в Орлянском и сельскую больницу в Балках. А так же благодарность в Веселовской районной газете. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pin It on Pinterest

Share This